Over ons

Bij BRB Staalbouw kunt u terecht voor een volledig pakket!

BRB Staalbouw B.V. levert een zo compleet mogelijk pakket van hoge kwaliteit.

BRB Staalbouw levert niet alleen de staalconstructie voor uw bedrijfspand, stal of huis, maar fabriceert en installeert ook uw trappen, hekwerken en dak- en wandbeplating. Ook het leveren en monteren van gordingen, wandregels, prefab betonpanelen en het leggen van kanaalplaatvloeren doen wij graag voor u. Bij BRB Staalbouw kunt u terecht voor een volledig pakket!

Neem contact op

BRB Las- en montagebedrijf

In 2005 heeft Bert Reijersen van Buuren het bedrijf BRB Las- en montagebedrijf opgestart in Leersum waar hij een kleine werkplaats huurde van zijn vader. In de beginfase werkte hij echter voornamelijk in de verhuur maar al snel begon het aantal eigen projecten te groeien en werd de werkplaats te klein. Om de groeiende vraag te kunnen blijven beantwoorden werd er in 2007 een nieuwe hal gebouwd en het machinepark uitgebreid.

BRB Staalbouw B.V.

Vanaf die tijd ging alles in versneld tempo. Het personeelsbestand begon te groeien en de projecten werden steeds groter en complexer en de omzet groot genoeg om de overstap naar een b.v. te maken. Deze gelegenheid werd aangegrepen om de naam te veranderen in BRB Staalbouw B.V..

3D tekenen

BRB streeft steeds naar hogere productiecapaciteit, korte communicatielijnen met klanten en intern, binnen het bedrijf. Een grote stap in die richting was de aanschaf van een eigen tekenpakket in 2008. Het geavanceerde 3D tekenpakket van Tekla Structures zorgt ervoor dat BRB Staalbouw u op de best mogelijke manier kan helpen met maatwerk voor iedereen.

Neem contact op

Werkterrein

Het werkterrein van BRB Staalbouw bv wordt steeds breder. Naast staalconstructies is het leveren en monteren van gordingen, wandregels, allerhande beplating, prefab betonpanelen of het leggen van kanaalplaatvloeren geen enkel probleem. Bekijk onze projecten-pagina voor een impressie van reeds gerealiseerde projecten.

Vacatures

BRB Staalbouw is een groeiend bedrijf, telkens op zoek naar nieuwe uitdagingen. Om deze reden zijn er nagenoeg altijd openstaande arbeidsplaatsen.

Bekijk onze vacatures